19 & 20
NOVEMBER 2025

BOOST UW NETWERK OP BEDRIJVENCONTACTDAGEN HASSELT

BEDRIJVENCONTACTDAGEN HASSELT zet volop in op het fysiek samenbrengen van ondernemers, het aanreiken van onderlinge business opportuniteiten en het stimuleren van het ondernemerschap in Limburg. Met een specifieke focus op de bruisende ondernemersgeest in de regio is BEDRIJVENCONTACTDAGEN HASSELT een duidelijk afgelijnd regionaal event. Onder het motto “zakendoen in eigen streek” biedt het event een extra dynamiek aan de lokale economie..

BEDRIJVENCONTACTDAGEN HASSELT biedt een evenwichtig productaanbod, gepresenteerd in een overzichtelijke beurslay-out waarin exposanten zich op een budgetvriendelijke manier kunnen voorstellen aan bestaande en toekomstige klanten/partners.

Contacten op de beursvloer worden aangevuld met meerdere netwerkopportuniteiten in de vorm van een VIP-openingsevent, speeddates voor exposanten en informatieve sessies  die nauw aansluiten bij de economische actualiteit.

BEDRIJVENCONTACTDAGEN HASSELT wordt georganiseerd door Voka- Kamer van Koophandel Limburg in samenwerking met Xpo Group en volgens dezelfde formule als de edities in Kortrijk, Antwerpen, Brugge en Mechelen.

Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te bieden. Meer info over cookies