19 & 20
NOVEMBER 2025

Organisatie


Welkom bij Voka, het grootste ondernemersnetwerk van Vlaanderen. Samen zorgen we dat ondernemerschap hier groeit en bloeit, voor het welzijn van iedereen.

Maak kennis met Voka

Kortrijk Xpo is de ideale locatie voor beurzen, congressen, feesten, vergaderingen, seminaries... Naast verhuur van deze ruimtes organiseert het team ook meer dan 40 beurzen in België en het buitenland. 

Maak kennis met Kortrijk Xpo

Sponsors


Efficiëntie voor je kmo.

Vereenvoudigen, digitaliseren, ondernemen.

Maak kennis met LVC Academy

Clean water, clean energy

Wij begeleiden onze klanten naar een duurzame toekomst door het ontwikkelen, ontwerpen en uitvoeren van innovatieve oplossingen voor water en energie.

Maak kennis

Mediapartners


Bedrijvig Limburg', het maandelijkse magazine van Voka - kamer van Koophandel Limburg

Maak kennis

Business Vlaanderen is een onafhankelijk vaktijdschrift en online platform gericht op bedrijfsnieuws voor ondernemers en management in Vlaanderen.

Maak kennis

dVO - De Vlaamse Ondernemer

U ontdekt op dVO.be heel wat zakelijk nieuws dat zakelijke kansen voor u kunnen betekenen. Daarnaast kan u meer dan 150.000 ondernemers bereiken.

Maak kennis

Made in

De eerste afspraak die ondernemers, CEO’s en kaderleden iedere ochtend hebben om te kunnen meepraten over het meest recente, economisch nieuws uit hun regio? Dat is die met Made in. Want wij zorgen er immers voor dat nieuwsbehoeften vervuld en nieuwsgierigheden gestild worden. Op een locatie naar keuze: mailbox, website of sociale media. En dat in 7 Vlaamse regio’s: Limburg, Kempen, Antwerpen, Mechelen, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Telkens met enkele essentiële agendapunten in het achterhoofd: optimistisch ondernemerschap, regionale relevantie en krachtige, onafhankelijke journalistiek.

Ook op de hoogte blijven? Schrijf je dan in op onze dagelijkse, gratis nieuwsbrieven.

ontdek partners & sponsors

Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te bieden. Meer info over cookies